Spodní prádlo pro ženy příjemných tvarů, které své tělo milují a rády oblékají do krásných věcí :-)

úterý 29. července 2014

Malá změna identity :-)

Vážení zákazníci a příznivci,

Došlo k malé změně našich stránek, FB profilu a bloku. Rozhodli jsme se prezentovat se nadále pod jednotnou značkou firmy, včetně typického logo. Hlavním důvodem je, že plánujeme nabídku spodního prádla rozšiřovat i o další značky.

Těšit se můžete na více podvazkových pásů / RAGO - rize praktické, vhodné pro celodenní nošení! Tedy nikoli pouze erotická pomůcka, jak mnozí momentálně pásy vnímají /.

Ráda bych zařadila i korzety pro macandy. Ve světe je korekce korzetovým prádlem velkým hitem. Velmi je ocení hlavně dámy s větší konfekční velikostí, jímž pomohou redukovat nejen drobné nedostatky, ale i ty viditelnější. Při troše šikovnosti se podaří vytvořit postavu ala přesýpací hodiny i dámě s velikostí 56.

Kromě toho na veliké dámy plánujeme i punčochové zboží. Punčocháče pro dámy s až do 150kg. A jsou opravdu fashion, žádná nuda.

Stále více se budeme snažit vysvětlit ženám s velikostmi nad 46, kde podle našeho domnění začínají plus size velikosti, že není třeba se schovávat a stydět za své tělo. Podstatné je, jak se v něm cítíte a jak jej dokážete provést .

Ilustrační obrázek jsme si zapůjčili z google obrázky, je na něm Ruby Roxx, inspirativní naprosto nekonfekční kráska.




úterý 22. července 2014

Nová kolekce Podzim / Zima 2014

Na stole mi přistál katalog k nadcházející sezóně. A taky mikroochutnávka ze sezóny následující, tedy Jaro / Léto 2015. Tak jsem se rozhodla, že se s Vámi dneska podělím. Na webu produkty zatím nemáme, chvilku nám to zabere, tedy alespoň uvidíte, na co se můžete těšit. :-)

Nejprve se mrkneme na kolekci letošní :

Za zmínku dozajista stojí maximálně rafinovaná VICTORIA, tentokrát v barvě černé, s broskvovými výšivkami. Je k nakousnutí. Pokud si chcete dopřát mercedes mezi prádlem, tak neváhejte a zkuste právě tuto krasavici.






Nově je v nabídce CARLA v námořnicky modré barvě s fuchsiově růžovými výšivkami. Košíčky jsou ze švýcarské krajky, a to až do :

při obvodu do 120 koš G
při obvodu do 100 koš L

Maximálně praktická a krásná společnice pro běžné dny.


Sametová, borůvková modř zdobí oblíbenou podprsenku NATHALIE. Po Půvabné fuchsiové a temné černé je to neskutečná nádhera, která nepotřebuje moc komentářů. Do velikosti 110 I.



V září se můžete těšit na TILDU v černém základu, posetou rozkošnými kytičkami. Je plně vystužená, perfektně drží i velká prsa. Rozkošným detailem jsou ramínka ze stejného materiálu, tedy také kytičková.



A nyní slíbená kolekce na příští rok, hlavně plavky, o které se rozroste stávající nabídka :






Novou kolekci začneme přidávat během srpna 2014. Ceny mírné, kvalita vysoká, obsluha vzorná! :-)

Na shledanou při objednávkách se těší

Martina
dnes "nadšenělistující"